onsdag 28 mars 2012

Snabb tortilliapizza!

När man inte är särskilt sugen på att stå i köket några längre stunder kan man enkelt slänga ihop en tortilliapizza om man har lite rester i köket. Jag hade både tortilliabröd, skinka, champinjoner och en skvätt tomatsås i kylen så då tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att pröva på denna enkla vardagspizza!


Snabb tortilliapizza
(2 portioner)

2-4 tortilliabröd (beroende på hur hungrig man är)

Exempel på pålägg:
tomatsås (min goda tomatsås finns här)
skinka
champinjoner
räkor
tomat
riven ost
oregano

Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Lägg tortilliabröden på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Fördela tomatsås över bröden, 2-3 msk på varje. Lägg på valfria pålägg som till exempel skinka, champinjoner, räkor och tomat och strö till sist över riven ost och lite oregano. Grädda i ugnen ca 10 minuter eller tills osten smält och pizzan har fått lite färg. Servera med massa sallad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar