onsdag 25 januari 2012

Födelsedagsmiddag!

Igår fyllde min fantastiska sambo/fästman 26 år och det firades bland annat med en hemlagad 3-rättersmiddag! Jag älskar att pyssla ihop och förbereda för sådana här små menyer och alla tre rätterna blev faktiskt riktigt lyckade. :) Till förrätt åt vi en riktigt fräsch ceviche på bland annat räkor mango och lime. Ett måste är att servera majschips med ostsmak till! Huvudrätten bestod av en helstekt oxfilébit som fick gotta till sig i ugnen under ett fetaosttäcke, denna serverades sedan med lite potatisgratäng. Och till sist efterrätten, en alldeles gudomlig chokladfondant som blev perfekt i både konsistens och smak!

3-rätters födelsedagsmiddag!

Förrätt:

Räkcoctail på chevice med majschips
(recept finns här)


Huvudrätt:

 Helstekt oxfilé med potatisgratäng och fetaostsås
(recept finns här)


Efterrätt:

Chokladfondant
(recept finns här)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar