onsdag 19 januari 2011

Honungsmarinerad kyckling med fetaost och sallad

Jag gjorde en så fantastisk god marinad idag som kycklingen låg i ca en timme. Det blev helt otroligt mört! Definitivt den godaste kycklingen på länge tyckte både sambon och jag. :)


Honungsmarinerad kyckling med fetaost & sallad
(4 portioner)

4 kycklingfiléer

Marinad:
1 dl olivolja eller rapsolja
1 msk soyasås
2 msk honung
lite parikapulver, salt & svartpeppar

Sallad:
valfri sallad
färska champinjoner
tomat
avokado
fetaost

Blanda alla ingredienserna till marinaden och lägg i en påse tillsammans med kycklingen. Låt marinera minst en timme. Stek sedan kycklingen (som är dränkt i marinad) i en stekpanna tills de är genomstekta. Servera med sallad och andra grönsaker samt fetaost. Det går säkert även jättebra att servera med pasta, potatis och ris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar